Nainen parvekkeella

Lue kirjamme esittely
http://www.bazarforlag.fi/asema/nainen-parvekkeella/6936

Kirjastamme sanottua


Nainen parvekkeella on täydellistä lukemista niille, jotka rakastavat Edelfeltiä, Pariisia ja historiasta ammentavaa kesyä rikoskirjallisuutta. Teos sopii hyvin myös niille, joille perusdekkareiden väkivaltamässäily on liikaa.
Helsingin Sanomat, 22.6.2016

Harvoin voin luonnehtia koukuttavaksi ja jännittäväksi rikostarinaa, jossa puolen kirjan mitalta ei edes tapahdu rikosta. Eppu Nuotion ja Pirkko Soinisen dekkaria Nainen parvekkeella voi.
Hämeen Sanomat, 14.9.2016

Dekkarina teos kuuluu kuitenkin lajityypin pehmeään päähän, kun jännitystä tärkeämmässä roolissa pysyvät ihmissuhteet ja taiteen lumo.
Ruumiin Kulttuuri, 2/2016

Nainen parvekkeella tarjosi oivallisen viihdykkeen miellyttävällä sivistävällä sivumausteella – yksinkertaisesti kiva kirja!
www.kirsinbookclub.com, 3.4.2016

Romaanin juoni on mutkikas ja täynnä jännittäviä koukkuja. Kolme aikatasoa, Edelfeltin 1800-luvun lopun Pariisi, A.S. Joenmaan nuoruuden aika samassa kaupungissa 1980-luvulla ja Salomen ja Tuomaksen nykyisyys kietoutuvat toisiinsa kiehtovalla tavalla.
www.esperanzan.blogspot.fi 23.4.2016

Tämä kirja imaisi mukanaan välittömästi ja sen voi hutaista yhdellä istumalla. Itseasiassa tämän todennäköisesti hutaisee yhdellä lukemalla koska tätä ei vaan voi laskea käsistään.
www.uusioperheenkuviot.blogspot.fi, 22.6.2016

Pidin kirjan yllätyksellisyydestä, en ikinä olisi osannut arvata mitä taustalla piilee. Nuotio ja Soininen johdattavat lukijaa harhaan taitavasti. Psykologista jännitystä joka ei pakota pureskelemaan kynsiä mutta joka pitää otteessaan ja pakottaa kääntämään sivun toisensa jälkeen.
hemulinkirjahylly.blogspot.fi, 15.3.2016

Paatuneelle dekkarilukijalle Nainen parvekkeella saattaa tuntua kesyltä kamalta. Minä en itseäni kuitenkaan moisena pidä ja nautinkin kirjasta tavattomasti. Nainen parvekkeella on nimittäin todella paljon muutakin kuin vain rikosromaani: se on myös kirja rakkaudesta taiteeseen sekä tavattoman hienosti kirjoitettu kirja.
Suomilukee.fi, Lukutoukka Krista

3 kommenttia:

  1. Sain juuri luettua kirjanne Nainen parvekkeella. Eppu Nuotion tuotanto on minulle ennestään tuttua, joten hänen nimensä kirjan kannessa houkutti. Luin sen ahmien. En tiedä taiteesta mitään, joten jouduinkin googlaamaan niin Edelfeltiä kuin ko. tauluakin. Tarina oli huikea. Pidin kovasti siitä huijatuksi tulemisen tunteesta, jonka minussa aiheutitte. Sivuhenkilöt (portinvartijarouvat) olivat ihania! Jään kovasti odottamaan yhteistyönne uusia hedelmiä. 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon ihanasta palautteesta! Mekin jouduimme opiskelemaan kovasti Edelfeltin ja Virginien elämää, ennen kuin kirjoitimme kirjan, koska halusimme, että tietyt faktat pitäisivät paikkansa. Seuraava teos on jo ideointivaiheessa, mutta sitä joutuu vielä odottamaan tovin - kevääseen 2018 asti. Ihanaa kesää sinulle!

      Poista